Succesul, „gustat” pe Aeroportul Internațional Timișoara! Zeci de persoane au participat la concursul „Gătești și Dăruiești”

Concursul gastronomic „Gătești și Dăruiești” s-a dovedit a fi un real succes. Aproximativ 50 de persoane au participat la evenimentul cu scop caritabil.

„Gătești și Dăruiești” a avut ca obiectiv îmbinarea pasiunii de a găti și a mânca cu dorința de a-i ajuta pe oameni. Tema competiției a fost burgerul, iar preparatele au fost pregătite pe loc și bineînțeles degustate atât de către participanți, cât și de juriu. Acesta a fost format din reprezentanți ai sponsorilor, președintele bucătar profesionist de la Bucătăria lui Paul și consultanții Ciprian Cornea de la Burger Cip și Gabriel Tănăsoiu de la Grătarul cu Staif.

În cadrul evenimentului a avut loc și o degustare de vin oferită de Crama Dealul Dorului asezonată cu platouri de brânzeturi. Concurenții, dar și publicul au achitat o taxă de participare în valoare de 100 de lei de persoană. Acești bani vor ajunge la o familie neajutorată.

„Evenimentul s-a desfășurat așa cum ne așteptam. A ieșit foarte bine. Le mulțumim celor de la Aeroportul Timișoara pentru că ne-au sprijinit și ne-au pus la dispoziție locația. Banii care s-au strâns vor constitui un fond pentru copii cu probleme de sănătate. Familia stă într-o locuință socială pusă la dispoziție de primărie și noi încercăm să îi ajutăm”, a spus Cosmin Godeanu, organizatorul evenimentului.

Proiectul „Gătești și Dăruiești” se va extinde din această lună, dar într-o altă direcție. În fiecare săptămână, de luni până vineri, se vor oferi șase porții din preparatele specifice fiecărui partener, iar banii colectați vor fi destinați persoanelor nevoiașe.