„Protejăm oameni, ajutăm oameni!”, noua campanie a polițiștilor timișeni pentru salvarea de vieți

Cuib de vise 1000x100

Patruzeci de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au donat sânge cu ocazia unei noi campanii umanitare care să salveze persoanele care au nevoie urgentă de transfuzii sanguine.

Campania „Protejăm oameni, ajutăm oameni!” ​vine în sprijinul oamenilor care au nevoie de sânge pentru a trăi. Campania este inițiată de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, care s-au mobilizat și au donat sânge pentru Centrul Regional de Transfuzie Sangvină Timișoara. Prin exemplul lor, polițiștii vor să mobilizeze cetățenii în astfel de acțiuni, care sunt o necesitate în lupta pentru viață.

În urma campaniei organizate și a gestului de solidaritate din partea forțelor de ordine, polițiștii au fost răsplătiți cu bonuri de masă. Cuantumul lor urmează să fie atribuit cumpărăturilor pentru ajutarea copiii nevoiași, după cum au transmis autoritățile.

publicitate si promovare in ziar

Sloganul campaniei s-a desfășurat sub ideea: „Orice gest poate dărui un zâmbet sau chiar o șansă la viață!”.  Transfuziile de sânge salvează vieți, iar donatorii trebuie să știe că sângele pe care îl donează poate salva trei vieți concomitent.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01