Subprefectul Plujar: „Reforma totală pe care și-a asumat-o Guvernul Cîțu a fost puțin înfrânată de episodul Vlad Voiculescu!”

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Copreședintele USR Caraș-Severin, subprefect al județului, Andrei Plujar, a evaluat Guvernul Cîțu acordându-i o notă surprinzătoare.

Prezent în redacția Express de Banat și provocat să evalueze modul în care s-a descurcat coaliția de guvernare, Plujar i-a acordat Guvernului Cîțu nota 9. „Este primul guvern reformator după 1990 și nu doar cu numele sau prin lozinci, ci este în adevăratul sens un guvern reformator care poate nu a avut curaj să ducă reforma atât de mult cât și-ar fi dorit unii colegi, dar suntem pe drumul cel bun. Reforma totală pe care și-a asumat-o acest guvern a fost puțin înfrânată de episodul Vlad Voiculescu și cred că ne-a afectat din punct de vedere al credibilității, dar trebuie să avem maturitate să trecem peste. Nu a fost ușor să trecem peste, e o lovitură destul de grea pentru că în primul rând nu am fost anunțați, a fost o decizie care ne-a luat prin surprindere.”, a argumentat subprefectul de Caraș-Severin.

1000x100 casa brutarului

Acesta a ținut să sublinieze că plecarea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății este o mare pierdere și a vorbit despre concursurile de la Casa de Sănătate pentru care a insistat atât de mult colegul său din USR, concursuri care i-au împiedicat pe mulți clienți ai PNL să acceadă în funcții de conducere. „Vom avea concursuri reale pentru conducerea Casei Naționale de Sănătate, care gestionează un buget de 8 miliarde de lei și cred că este un aspect destul de important în privința reformării sistemului de sănătate.”, a conchis Andrei Plujar.

expres banat 1000x100 (2)