Pascu îl demască pe Cismăneanțu! „De 8 ani îi minte pe bocșeni!”

explo 1000x200

Sprijinul total promis de Eugen Cismăneanțu liberalilor pentru a-și desemna atât primar, cât și viceprimar până la organizarea de noi alegeri scoate la iveală teama acestuia ca nu cumva Mirel Pascu să descopere lucruri necurate!

Cel puțin asta crede social-democratul, ajuns, cu toată opoziția lui Cismăneanțu, să îndeplinească atribuțiile de viceprimar. Asta după ce liberalii au refuzat orice ofertă, oricât ar fi fost de tentantă, din partea reprezentantului PMP. „Nu știu ce vrea să demonstreze. A venit la acea ședință cu Codul Administrativ și l-a deschis să ne arate că acum știe să citească. În primul mandat se descurca mai greu la citit. Lumea te vede dacă ești intelectual și dacă ești capabil, nu trebuie să faci gesturi teatrale și să încerci să dai lecții unui consiliu local, unui secretar general, unor directori de instituții. Ar trebui să păstreze limita bunului simț și să accepte că cetățenii i-au dat un vot negativ și să-și vadă de treabă la Timișoara. De ce credeți că Cismăneamțu s-a dus la PNL să se ofere pe tavă?! Știa că, dacă vine Mirel în primărie, știe să citească, știe legea și mai are și 20 de ani de experiență și este un pericol pentru el. A apărut situația nefericită cu Manu și el și-a văzut drumul deschis înapoi spre primărie. Dar îi pun barieră pentru că nu voi accepta ca un asemenea element să conducă orașul. Voi încerca să îl demasc pentru că el de 8 ani minte cetățenii!”, a comentat Mirel Pascu pentru expressdebanat.ro.

Referitor la colaborarea cu liberalii din Consiliul Local Bocșa și la susținerea reciprocă în alegerea noii conduceri administrative, Pascu susține că nu a fost o negociere, că nu s-au împărțit funcții și că nu s-a refăcut niciun USL, așa cum tot atacă Eugen Cismăneanțu. Pur și simplu consensul între consilierii PSD și PNL era singura șansă a orașului într-o perioadă extrem de complicată. „Atât în conducerea PNL, cât și în conducerea PSD sunt niște oameni responsabili. Ei se gândesc în primul rând la oamenii din Bocșa, nu la luptele politice. Am să spun ce am găsit în primărie cu hârtii doveditoare, dar mai întâi voi asigura funcționalitatea orașului. Punem toate lucrurile la punct și nu va mai avea nimeni de suferit. Am strategia făcută. Vom scoate orașul din criză în cel mai scurt timp. Cu cei de la PNL nu am avut o negociere, ne-am pus la masă toți consilierii ca să ieșim din criză!”, a adăugat viceprimarul Bocșei.

banner 970 x 250