„Romeo Dunca să spună de câte ori a dat mită și pentru ce! Eu m-am lămurit de el, vor fi 4 ani pierduți pentru Caraș-Severin!”

Președintelui Consiliului Județean i se flutură din nou în față dosarul penal de corupție de la Zăvoi, în care a fost implicat, ca replică la toate acuzațiile pe care acesta se face în spațiul public, cu sau fără vreo probă!

Ionuț Popovici, fostul vicepreședinte al administrației județene, susține că s-a săturat să-l tot audă pe Romeo Dunca vorbind despre hoți la drumul mare care au prăduit Consiliul Județean și instituțiile din subordine și jignind aproape pe toată lumea. Asta, în condițiile în care n-a făcut mai nimic constructiv pentru județ. La Centrul de Management Integrat al Deșeurilor de la Lupac lucrurile merg exact ca înainte, stațiile de transfer sunt în continuare închise, pe drumurile județene nu s-a intervenit mai deloc și sunt un adevărat calvar, iar exemplele pot continua.

„Domnul Dunca are un stil de lucru destul de ciudat, uzează de această imagine a lui de aspru judecător al tuturor. Cred că ar trebui să-și rezolve problema dumnealui cu opinia publică și să spună de câte ori a dat mită și pentru ce! Din mituitor a devenit delator, denunțător. Nu-l cunosc pe primarul actual de la Ruieni, dar îi transmit toată aprecierea mea pentru că, iată, chiar dacă face parte din același partid cu domnul Dunca, a înțeles că trebuie să țină cu legea, cu interesul comunei. Hai să lăsăm justiția să-și facă treaba. Instanțele de judecată să judece și cred că vor judeca cu responsabilitate și că vom avea o soluție la fel cum și în 2016 o instanță a spus care este limita administrativă și s-au denunțat și contractele de concesiune ale comunei Zăvoi, iar terenurile au trecut în patrimoniul comunei Turnu Ruieni. De aceea a fost și această luptă să fie dat jos Mihai Maralescu. Maralescu este un om simplu care a luptat pentru comuna Ruieni, pentru interesul comunei și a avut aceeași logică, cum să-mi dai tu 1.000 de euro și să fii stăpânul muntelui, să hotărăști tu cine construiește pe munte?!”, a comentat președintele PMP Caraș-Severin.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Referitor la afacerile încheiate de Romeo Dunca pe Muntele Mic cu Primăria Turnu Ruieni, cu mai mulți ani în urmă, în termeni mai mult decât avantajoși pentru omul de afaceri, Ionuț Popovici spune că, până la un verdict definitiv al instanțelor de judecată, ar fi firesc să aibă și alți investitori posibilitatea de a contribui la dezvoltarea stațiunii, să nu mai existe monopolul familiei Dunca: „Nu doar Romeo Dunca investește, cred că ar fi și alți doritori, dar ei trebui să aibă acces, să fie sprijiniți. Nu preferențial sau cu condiții absurde! Eu m-am lămurit de Romeo Dunca și cred că vor fi 4 ani pierduți pentru Caraș-Severin!”

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/