Studii postuniversitare la UVT pentru instruirea cadrelor didactice. Înscrieri numeroase în prima serie

1000x100 (2) mbmr 1000x100

Universitatea de Vest din Timișoara dă startul unei noi perioade de înscriere pentru un program de studii postuniversitare, prin care profesorii vor primi informații despre regimul de predare online. Totodată, vor afla cum se pot adapta mai ușor la contextul epidemiologic actual.

Programul de studii oferă pregătirea și adaptarea la noul mod de predare, cel în mediul online. Cursanții vor învăța cum să utilizeze eficient platformele digitale și care sunt modalitățile de predare și interacțiune din spatele ecranelor. Durata programului este de opt săptămâni și se desfășoară exclusiv online. Ulterior, personalul didactic va susține un examen de certificare a competențelor. Noua sesiune de admitere are loc online până în 18 octombrie, pe platforma dedicată, iar pregătirea va începe din 26 octombrie.

,,UVT a derulat cu succes prima serie a noului program de studii, în lunile iunie și iulie ale acestui an, când solicitările de înscrieri au fost numeroase, din partea multor dascăli, din mai multe județe ale țării. Suntem conștienți de marea utilitate a acestui program, care contribuie decisiv la formarea dascălilor astfel încât să reușească să-și adapteze rapid metodele educaționale la platformele digitale cele mai avansate. Faptul că numărul de înscrieri în cadrul primei serii a acestui program a fost foarte mare – formându-se trei module în loc de un singur modul, cum cum se planificase inițial – ne-a motivat să accelerăm planificarea deschiderii unei noi perioade de înscrieri. Practic, în conținutul acestui program postuniversitar, cursanții adoptă un limbaj al comunicării pedagogice actuale în întreaga lume și își dezvoltă abilitățile pentru educația digitală a viitorului. Vă așteptăm la UVT, pentru a vă specializa în utilizarea instrumentelor educației digitale, educația viitorului.”, transmite Marilen Pirtea, rectorul UVT.

Muzeul TM

Detalii despre organizarea și desfășurarea programului de studii se găsesc aici. Programul este certificat la nivel național.

banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/