Studentul timișorean Goran Dejan Lolici, premiat la Concursul Național de Contrabas Performant

contrab

Tânărul student al Facultății de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest din Timișoara, Goran Dejan Lolici a obținut premiul al doilea la Concursul Național de Contrabas Performant organizat de Universitatea Națională de Muzică București, în condițiile în care premiul întâi nu s-a acordat, anunță reprezentanții UVT. 

Concursul Național de Contrabas Performant a urmărit coagularea comunității de contrabasiști profesioniști din România, prin (re)activarea legăturilor dintre mentori și discipoli pe traseul: elev/student-profesor-artist instrumentist.

Goran Dejan Lolici urmează cursurile din programul de studii „Interpretare Muzicală – Instrumente” (contrabas), clasa profesorului Ion Lăcătuș. Interpretarea solistică realizată de studentul Lolici Goran Dejan poate fi audiată aici.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Recent, o altă studentă a Universității de Vest a urcat pe podium, la un concurs similar. Lázár Katalin a obținut locul întâi la prestigiosul Concurs Național de Interpretare „Eduard Caudella”. Tânăra studentă urmează cursurile din programul de studii „Interpretare Muzicală – Instrumente” (flaut), clasa profesorului Matei Ioachimescu.

banner 970 x 250