Studenții se dezlănțuie după sesiune. Party de proporții pe ștrand !

po 1000x100px (3)

Soare, apă și distracție cât cuprinde sunt ingredientele din rețeta promisă de cei de la Liga Studenților din Universitatea „Eftimie Murgu” pentru primul party din această vară.

La ștrandul Atlantic, studenții organizează, în data de 20 iunie, o petrecere care să deschidă oficial sezonul estival, dar, și mai important, vacanța de vară. După ultima săptămână de școală, liga studenților lansează invitația tuturor studenților, dar și elevilor să ia parte la „party-ul studențesc”. Așadar, joia viitoare, începând cu ora 20:00,  toți cei care doresc să dea startul vacanței cu o mega distracție sunt așteptați la complexul Atlantic.

Studenții și elevii sunt așteptați  joi, 20 iunie, cu bună dispoziție și un chef nebun de distracție, între orele 20:00 și 3:00, cu carnetele care să le ateste statutul de student/ elev, pentru a beneficia de un bilet de intrare redus la 10 lei. Vă așteaptă muzică bună, proiecție  de film, un concert surpriză, competiții de fotbal și acces nelimitat la piscină, deci costumele de baie sunt strict necesare!”, informează cei de la Liga Studenților Universității „Eftimie Murgu” din Reşiţa.

Foto: temptationresorts.net

03 britannia 1000 x 100 gif

Comments

  1. Ana Maria says:

    rețeta promisă de cei de la… informează cei de la Liga… Cine-s CEI? Ce reprezinta ei? Directiunea? SIndicatul? Membrii? N-au si ei un nume, mai, voi cei de la Expres?