Studenţii reşiţeni, 5 medalii la Naţionalele Universitare de Atletism

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Cinci medalii, dintre care două de aur, au obţinut studenţii reşiţeni participanţi la Campionatele Naţionale Universitare de Atletism.

În perioada 26-27 ianuarie 2019, în sala de atletism din municipiul Bacău a avut loc a XXIV-a ediție a Campionatelor Naționale Universitare. Printre studenții sportivi din cele 22 de centre universitare, au participat și studenții Universității „Eftimie Murgu” din Reșița.

„După rezultatele deosebite obținute în anii trecuți, și în acest an studenții de la Facultatea de Științe Sociale – programul de studii Educație Fizică și Sportivă (EFS), dar și studenții masteranzi de la Facultatea de Științe Economice au reușit să obțină rezultate onorante pentru municipiul de pe malul Bârzavei, cucerind un număr de cinci medalii: două medalii de aur, două medalii de argint și una de bronz“, informează Biroul de presă al UEMR.

Medaliile de aur i-au revenit studentului din anul al II-lea, de la Educație Fizică și Sportivă, Cătălin Atănăsoaei, care a devenit campion național în proba de 3.000 metri, și colegei sale din anul al III-lea Mihaela Acatrinei, în proba de 3 km marș, probă în care podiumul a fost ocupat în totalitate de studenții universității reșițene, locurile al II-lea și al III-lea fiind obținute de studentele masterande din anul I de la Marketing și Comunicare în Afaceri, Mihaela Pușcașu, respectiv Lăcrămioara Căruceriu. Un alt titlu de vicecampion național a fost obținut de studentul din anul al II-lea Remus Rădoi, de la Educație Fizică și Sport, în proba de 5.000 m marș.

untitled design set 970x90 px

De remarcat și rezultatele bune ale studenților din anul I de la Educație Fizică și Sport, care, deși nu au urcat pe podium, au obținut mențiuni: Loredana Cocoș, locul patru în proba de 3 km marș, și Horia Ianc și Denisa Iedlicska, locul 5 în proba de aruncare a greutății.

banner td untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/