Nelu Popa: „Voi face poze cu Luminița Jivan pe tun, pe tancuri, pe transportoare blindate, fără nicio jenă!”

Liderul PNL Reșița taxează demiterea lui Felix Borcean din toate funcțiile deținute de acesta în partid și avertizează totodată că excluderea lui Adrian Torma ar fi o decizie total eronată!

Nelu Popa a detaliat motivele pentru care a ales să demisioneze din Biroul Politic Județean al PNL Caraș-Severin și din funcția de vicepreședinte al filialei și a catalogat măsurile luate la inițiativa președintelui Marcel Vela drept exagerate.

Eu am sesizat că se iau măsuri, din punctul meu de vedere, prea drastice în interiorul PNL, filiala Caraș-Severin, și am dorit să transmit un semnal de alarmă, că nu e momentul să fim atât de radicali. Liberalismul are o latură pe care alte partide nu o au, și anume, deschiderea și libertatea de opinie. Nu vreau să particip la strâmtorarea acestui drept pentru nimeni. Chiar dacă unii sunt vinovați, aș vrea să avem o atitudine mai indulgentă. Ca să trag un semnal de alarmă pe această temă, eu mi-am dat demisia din Biroul Județean, urmând să activez ca șef al filialei Reșița și îmi voi face treaba în continuare. Cu Felix Borcean s-au luat, după părerea mea, niște măsuri exagerate, nefiind vorba de altceva decât de o furtună într-un pahar cu apă”, a explicat Popa.

Referitor la cât de mari sunt riscurile pentru ca Adrian Torma să fie dat afară din partid ca urmare a celor mai recente ieșiri ale acestuia și apropierii tot mai evidente de Luminița Jivan, șeful PNL Reșița îi transmite voalat lui Marcel Vela că încă n-a văzut nimic. „Focusul meu e pe fonduri europene. Noi vom atrage de la Bruxelles cam 150 de milioane de euro. Aici nu avem nevoie de implicarea niciunui politician la nivel central. Ne descurcăm foarte bine și eu sunt foarte mulțumit de activitatea colegilor mei din Primărie. Dacă însă proiecte care vor putea fi finanțate din fonduri guvernamentale, și mă refer aici la proiectul alpin Semenic, la drumul de la km 8 până pe Valea Țerovei, vor fi facilitate prin Ministerul Dezvoltării, cu sprijinul Luminiței Jivan, eu personal voi face poze din toate pozițiile cu ea. Vom face oricât de multe poze se consideră a fi necesare. Dacă Luminița Jivan va putea să dinamizeze trecerea memorandumului lui Rheinmetall cu Ministerul Apărării, voi face poze cu ea și pe tun, pe tancuri, pe transportoare blindate, fără nicio jenă! Consider că un primar trebuie să uziteze de toate mijloacele civilizate, morale pentru a-și pune în practică interesele comunității pe care o reprezintă”, a mai declarat Nelu Popa.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/