Studenții de la Vest s-ar putea reîntoarce în bănci din semestrul al doilea al anului universitar

În cadrul fiecărei facultăți a Universității de Vest din Timișoara vor fi organizate consultări în urma cărora se va lua decizia cu privire la formatul în care se vor desfășura activitățile didactice în semestrul al doilea.

La consultările care vor începe zilele următoare vor participa cadrele didactice și studenții din fiecare facultate componentă a UVT. Urmează ca structurile de conducere ale facultăților să analizeze rezultatele, situațiile și condițiile de reluare a cursurilor și seminarelor. O decizie a UVT va fi transmisă înainte de data începerii semestrului al doilea și va fi luată în funcție de condițiile pandemice și de securitate medicală.

Pe tot parcursul anului trecut, am căutat să păstrăm în activitatea UVT formatul clasic, al activităților față în față, dar condițiile crizei pandemice nu ne-au permis să rămânem în activități clasice, ci doar, cel mult, în sistem hibrid, și acesta pentru o scurtă perioadă de timp. Am avut în vedere, permanent, de la începutul crizei pandemice, nevoia firească de normalizare a programului universitar, pentru reluarea cursurilor față în față. Sperăm ca evoluția epidemiologică să ne permită revenirea la formatul clasic al activităților UVT, de la începutul următorului semestru.”, a declarat rectorul UVT, Marilen Pirtea.

CITEȘTE ȘI: FOTO. Universitățile din Timișoara își „deschid porțile” în regim online 

1000 x 100 gif logiscool