Studentele au câştigat din nou la Timişoara!

Universitatea Reşiţa a bifat astăzi o nouă victorie în Divizia A de handbal feminin. Elevele lui Cristi Busuiosc au bătut în deplasare, CS Timişoara, cu scorul de 33-32 (21-21).

După ce au bătut Universitatea Timişoara în runda a doua chiar în Sala Constantin Jude, tinerele handbaliste reşiţene au făcut un meci foarte bun şi astăzi şi au învins şi cea de-a doua reprezentantă a municipiului de pe Bega în al doilea eşalon handbalistic feminin. Este al doilea meci consecutiv pe care Universitatea Reşiţa îl câştigă la limită. În runda precedentă, studentele au învins la un gol diferenţă Argeş Piteşti. Echipa antrenată de Cristi Busuioc şi Liviu Viaşu traversează o formă foarte bună, surprinzătoare poate pentru mulţi. Important este că roadele muncii celor doi încep să de vadă şi că la Reşiţa prinde contur o echipă ce poate reveni în următorii ani în Liga Naţională.
De remarcat prezenţa în sala timişoreană a nelipsitului Florin Boboescu, suporterul numărul 1 al handbalistelor de la Universitatea.

Comments

  1. Bravo antrenorilor si echipei,in meciurile viitoare vrem sa vedem toate fetele in teren.Aveti toate potential si trebuie folosit.