Reşiţa întâlneşte o campioană mai tare ca niciodată. Dar obosită!

HC Caraş-Severin şi HCM Constanţa se întâlnesc mâine, de la ora 16.30, în Sala Polivalentă, în derbiul etapei a cincea din Liga Naţională de handbal masculin.

Campioana ultimilor ani în handbalul masculin românesc are o echipă foarte puternică în acest sezon competiţional, dar acest lucru se vede numai în campionatul intern. În grupele Ligii Campionilor, HCM pierde ruşinos fiecare meci, ceea ce demonstrează că diferenţa dintre Liga Naţională şi Champions League este uriaşă. Constănţenii vin în Banat după o deplasare lungă în Germania şi un eşec usturător, suferit în faţa rezervelor lui Kiel. Acuză o anumită stare de oboseală, dar Reşiţa nu mai e nici ea ce a fost pe vremea UCMR-ului. În plus, nu-l are nici pe Mişa Rohozneanu, creierul echipei. Reşiţa nu a bătut niciodată Constanţa, dar Aihan Omer crede că elevii săi pot profita mâine de oboseala şi moralul scăzut al adversarilor.

“În primul rând, garantăm un spectacol handbalistic de calitate, deoarece adversarul nostru este unul de calibru, este cea mai puternică echipă din campionat şi trebuie să ne ridicăm la aşteptările publicului. Vreau să facem un joc bun. Meciul va fi deschis oricărui rezultat. Noi ne vom contrentra la maximum şi vom aborda jocul în aşa fel încât să câştigăm. Din punct de vedere al lotului, Rohozneanu lipseşte şi acest lucru este un impediment. Este singurul nostru conducător de joc, dar vom încerca, la fel ca şi în celelalte meciuri, să improvizăm, să jucăm cât mai bine”, a declarat Aihan Omer pentru Express de Banat.

Tehnicianul Reşiţei mizează mult şi pe aportul suporterilor. “Se pare că anul acesta au cea mai puternică echipă din ultimii ani şi acest lucru ne va mobiliza şi mai mult. Noi mergem pe şansa noastră, de a prinde o formă foarte bună, în condiţiile în care adversarul poate acuza oboseala după deplasarea de la Kiel. Nu în ultimul rând, mizăm pe public, care sigur va umple sala şi va face o atmosferă propice victoriei”, a adăugat antrenorul emerit.

Pentru partida de duminică, 14 octombrie, HC Caraş-Severin – HCM Constanţa, care va începe de la ora 16:30, casa de bilete a Sălii Polivalente din Reşiţa va fi deschisă după următorul program:

Sâmbătă, 13.10.2012, între orele 10:00 – 12:00

Duminică,14.10.2012, între orele 14:00 – 16:30.

Fanii reşiţeni mai au un motiv să vină în număr mare în Sala Polivalentă. În pauza marelui meci, Flanco va premia trei dintre câştigătorii tombolei la care vor participa toţi spectatorii.