Karturile se aleargă pe străzile Reşiţei

Bulevardul Ioan Cuza din municipiul de pe Bârzava e pregătit pentru ultima etapă a Campionatului Şcolar de karting. Și-au anunțat participarea un număr de 150 de piloți din toată țara.

Kartiștii reșițeni aleargă sâmbătă şi duminică în etapa finală a Campionatului Școlar la ei acasă, pe binecunoscutul traseu din Lunca Pomostului. Competiția va reuni piloți de la toate cluburile din țară şi de va desfăşura în intervalul orar 9-19, în ambele zile de weekend.

“Sperăm ca echipajul de la Reșița să aibă rezultatele scontate, fiind și ultima etapă din campionat. În funcție de punctele obținute la această etapă de la Reșița se vor desemna campionii naționali pe fiecare categorie în parte și respectiv pe echipe”, a precizat prof.Sorin Savu.

Etapa de la Reşiţa este organizată de Direcţia pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin, în parteneriat cu Primăria Reșița, Palatul Copiilor și Inspectoratul Școlar Județean. Circulația pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza va fi închisă între orele  9-19, pe durata desfăşurării concursului.