Studentele au luat examenul de la Târgu Mureș

Universitatea Reșița a pornit cu dreptul în returul Diviziei A de handbal feminin, Seria B. În primul meci oficial din 2016, în etapa inaugurală a returului, elevele antrenorului Cristian Busuioc au învins în deplasare pe Mureșul Târgu Mureș cu scorul de 31-28.

La pauză, reșițencele erau conduse cu 14-13, însă balanța a înclinat în favoarea lor în repriza secundă. Universitatea Reșița a învins pentru a doua oară în acest sezon pe Mureșul Târgu Mureș, formație care a evoluat în urmă cu un an în Liga Națională. Echipa mureșeană a înscris în prima repriză a meciului de astăzi exact atâtea goluri câte a reușit în partida de la Reșița din startul acestui sezon, când Universitatea a spulberat Mureșul, cu 30-13. Situația s-a schimbat însă în retur.

„Am avut parte de un meci echilibrat la Târgu Mureș. Ne-am desprins în repriza a doua, având o perioadă bună în care am înscris șase goluri fără să primim niciunul. Am obținut o victorie meritată și felicit fetele pentru modul în care s-au mobilizat și s-au dăruit în teren. Ne așteaptă un meci de foc acasă cu Slatina. După meciul acesta putem spune dacă mai sunt șanse reale de a prinde primele trei locuri ale clasamentului. E bine că am pășit cu dreptul în retur și am reușit o victorie în deplasare în prima etapă și suntem deja cu gândul la etapa de acasă, cu CSM Slatina. Rămâne de văzut ce ne spun cei de la Sala Polivalentă, dacă vom juca cu spectatori sau nu acest meci“, ne-a spus antrenorul Cristian Busuioc.

Universitatea Reșița: Alexandra Popescu, Delia Roman, Andra Ioța – Alexandra Dinu (foto, 12 goluri), Adriana Voina (10), Alina Cristea (3), Irina Munteanu (2), Raluca Buia (1), Andrada Stamin (1), Alexandra Mihai (1), Beatrice Kovari (1), Claudia Baldovin, Cătălina Dumitrescu, Gianina Iung. Antrenor: Cristian Busuioc.