Egal in extremis pe Bega! (FOTO)

Cele două reprezentante ale Banatului în Liga Națională de handbal masculin s-au întâlnit sâmbătă, 16 ianuarie, într-o partidă de verificare la Sala „Constantin Jude“ din municipiul de pe Bega. Meciul s-a încheiat la egalitate, 25-25. HC Adrian Petrea a egalat la ultima fază de joc, o aruncare de la 9 metri cu minge pasată interului dreapta Trifkovic.

A fost primul amical al iernii pentru HC Adrian Petrea Reșița, echipă care a încheiat anul 2015 pe un surprinzător loc 4 în clasamentul Ligii Naționale, fiind o candidată serioasă la un loc în play-off-ul competiției încă din primul an de la promovarea în eșalonul de elită al handbalului masculin românesc.

„Sunt mulțumit, având în vedere că este primul meci amical disputat de noi în acest an. A fost un meci destul de aprig disputat, și pe faza de apărare, și pe faza de atac, în care jucătorii au dat tot ce se putea pentru primul meci de pregătire. Mă bucur că, în afara lui Nelu Stan, nu avem jucători accidentați în lot. Mai avem mult de muncă pentru a ne atinge obiectivul. Ne așteaptă un început de campionat destul de greu, în care toți trebuie să fim conectați sută la sută la miza meciurilor pe care le vom avea de disputat. Avem un grup foarte unit și jucătorii se ajută între ei pentru obținerea rezultatului final. Cred că atât noi, cât și Poli Timișoara putem prinde play-off-ul, avem un culoar destul de bun pentru a termina sezonul regular în primele opt. Le urez baftă în continuare timișorenilor și să recupereze jucătorii accidentați cât mai repede, pentru că au nevoie de ei“, a spus antrenorul echipei reșițene, Adrian Petrea.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157661290864684″]

HC Adrian Petrea Reșița: Tevzadze, Drăghici, Sămînță – Trifkovic (7 goluri), Dospinescu (4), Huta (3), Popovici (3), Rugaci (2), Ignat (1), Lela (1), Vaidasigan (1), Starchenko, Rohozneanu, Pârvan, Bahan.

HC Adrian Petrea va mai susține încă două jocuri de verificare săptămâna viitoare, în Ungaria, pe 21 ianuarie cu Orosháza și pe 22 ianuarie cu Pick Szeged.
Foto: Miruna Mihancea