„Student informat – Succes garantat“. La Reșița?!

Ajuns în 2019 la ediția a doua, proiectul extracurricular „Student informat – Succes garantat“ a fost extins la nivelul întregii universități reșițene.

Proiectul a fost implementat pentru prima dată în anul universitar 2017-2018 de către Facultatea de Inginerie și Management. „În anul universitar curent, cea de-a doua ediție a proiectului s-a extins la nivelul întregii universități, cuprinzând, alături de studenții din specializările inginerești, studenți din Facultatea de Științe Economice și Facultatea de Științe Sociale“, informează Biroul de presă al Universității Eftimie Murgu din Reșița.

Studenții participanți beneficiază de consiliere profesională oferită de Centrul de Orientare și Consiliere în Carieră (COCC) al universității, participând de asemenea la vizite tematice în diferite unități economice din Reșița și regiune. „În cadrul deplasărilor întreprinse, studenții sunt informați cu privire la activitatea entităților publice și private vizitate, ajungând pe această cale în contact nemijlocit cu posibilitățile de angajare și, de asemenea, să cunoască din prima mână principalele aptitudini pe care angajatorii le așteaptă din partea absolvenților de studii superioare“, precizează reprezentanții UEMR.