Streetball la CD Loga Caransebeș. „Pentru socializare şi pentru a fi mai uniţi!“

1000x100 (1) untitled design set 970x90 px

Campionii nu se nasc în sălile de sport. Campionii sunt făcuţi din ceea ce au mai adânc sădit în ei: o dorinţă, un vis, o chemare. Așa și-ar putea începe grupul de tineri de la CD Loga povestea de streetball care a ajuns la ediția a II-a.

Colegiul Naţional „C.D. Loga” din Caransebeş, prin Consiliul Şcolar al Elevilor, a organizat zilele trecute Cupa „C.D. Loga” la baschet (streetball) 3 jucători contra 3 jucători.

„Sportul este cheia unei vieţi echilibrate. Încercăm prin acest proiect să aducem elevii pe terenul de sport pentru petrecerea timpului într-un mod plăcut, descoperirea de noi talente, combaterea sedentarismului, socializare şi pentru a fi mai uniţi. Datorită faptului că ediţia de anul trecut a fost un real succes, am decis să continuăm cu această iniţiativă”, ne-a declarat elevul Dan Roșu.

S-au înscris la startul turneului 21 de echipe, 8 la gimnaziu şi 13 la liceu. Şi, ca o premieră, au jucat și două eleve, care au făcut parte dintr-o echipă mixtă.

Premiile au constat în cupe şi medalii, locul I fiind ocupat la gimnaziu de Roşu David, Lala Flavius şi Boldea Alin, iar la liceu primul loc a fost câștigat de Boncalo Sebastian, Berejnec Adrian şi Bona Alin.

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Au fost acordate și premii individuale: MVP-urile competiţiei au fost Sebastian Boncalo şi Lala Flavius, iar medaliile pentru cei mai fair-play jucători au mers la Coman Alexandru şi Popa Alexandru.

„Ne-am bucurat de prezenţa părinţilor elevilor noştri, încurajându-i şi creând o atmosferă deosebită. Le mulţumim tuturor profesorilor şi conducerii şcolii pentru că au fost alături de noi şi ne-au susţinut mereu”, a menționat Dan Roșu.

 

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/