Liviu Dragnea scoate Caraș-Severinul din noroi și-l leagă de lumea civilizată. Dacă nu printr-o autostradă, măcar printr-un drum expres!

Liderul PSD și-a luat o serie întreagă de angajamente, care mai de care  mai fanteziste, imediat ce și-a văzut oamenii de încredere la conducerea filialei Caraș-Severin a partidului.

Nimeni din PSD Caraș-Severin nu s-a împotrivit dorințelor „Liderului Maxim”. Nimeni nu a candidat în afara celor agreați, nimeni nu a rostit vreun cuvânt critic, toată lumea a închinat ode, unele de-a dreptul jenante. Toate acestea au fost însă binevenite în condițiile în care Liviu Dragnea și-a luat niște angajamente importante pentru Caraș-Severin. Și toate momentele penibile de ieri, de la Conferința Extraordinară de Alegeri a PSD Caraș-Severin, vor fi date uitării dacă Dragnea chiar se va ține de cuvânt.

„Am discutat cu mai mulți colegi despre ceea ce s-a făcut în Caraș și despre ceea ce urmează să se facă bun în Caraș, în ceea ce privește infrastructura locală, în mod special. Vorbim aici de peste 1,2 miliarde de lei care s-au investit, sunt în curs de investiții sau sunt diverse proiecte. Este o sumă foarte mare! Guvernul PSD a hotărât că, în România, în special în zona rurală și a orașelor mici și mijlocii, e nevoie de investiții majore și într-un ritm accelerat pentru că diferențele de acces la civilizație între sat și oraș erau foarte mari. Noi ne-am hotărât să scoatem satul românesc din noroi și deja se vede în toată țara. Sunt alimentări cu apă, sisteme de canalizare, școli noi, dispensare, spitale, acum nu mai sunt ulițe, sunt străzi, Consiliul Județean are nouă proiecte importante. Este un județ care mai are nevoie de câteva lucruri importante, principalul obiectiv al Guvernului este o cale de acces importantă către județ. Cel puțin un drum expres. Trebuie să înceapă procedurile rapid, Caraș-Severinul nu este doar un județ cu potențial turistic, are și un potențial economic uriaș. S-a luat deja decizia de a face legătura între Uricani și Băile Herculane, care este un drum important, dar nu suficient. Investițiile în sănătate în județul Caraș-Severin vor începe să curgă. Vor fi investiții serioase în educație. Am stabilit cu doamna Jivan să avem o discuție despre un program de reindustrializare a județului!”, a afirmat Liviu Dragnea.

Și toate astea acum, când nici măcar nu a început campania electorală!