Străzile din Timișoara, patrulate de zeci de echipaje de poliție! „Respectați recomandările autorităților! Stați în casă!”

Începând de astăzi se poate circula între orele 22.00-06.00 doar dacă există motive întemeiate și pe baza unei declarații pe proprie răspundere sau primite de la angajator. La Timișoara, polițiștii patrulează pe străzi cu megafonul și îi atenționează pe oameni să nu încalce măsurile impuse.

„Respectați recomandările autorităților. Stați în casă!” – asta au auzit timișorenii în această seară când mai multe echipaje de poliție care au circulat pe străzile din oraș au transmis, în mod repetat, mesajul de atenționare. Primarul Nicolae Robu a anunțat că este vorba despre zeci de echipaje care vor urmări dacă se respectă Ordonanța militară. „80 de echipaje vor patrula toată noaptea prin Timișoara pentru a asigura respectarea interdicției de circulație instituite pentru intervalul 22.00 – 6.00. Vă rugăm, stimați timișoreni, stați acasă! Cu înțelepciune vom reuși”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

Nicolae Robu a mai anunțat că mâine va avea loc o nouă ședință a Comitetului Local pentru Situații de Urgență, în cadrul căreia va fi luat un nou set important de măsuri.