A încercat să profite de criză! Speculant cu dezinfectant, măști și mănuși de protecție, prins de polițiști

confiscat

Specula pe timp de criză i-a adus repercusiuni unui bărbat de 30 de ani din Timișoara. Peste 40.000 de mănuși, 21 de bidoane de dezinfectant și 24 de măști de protecție cu filtru au fost confiscate. Societatea comercială care i-a pus la dispoziție produsele a fost sancționată pentru crearea de deficit pe piața internă și vânzarea produselor la suprapreț.

Polițiștii au investigat piața volantă de pe strada Arieș din Timișoara pentru a depista o persoană care desfășura activități ilicite. În urma controlului, a fost găsit un bărbat în vârstă de 30 de ani care vindea măști și mănuși ale unei societăți comerciale. Prețul era puternic umflat, la 7 lei pentru o mască și 40 de lei cutia cu 100 de mănuși. Afacerea nu a fost de succes pentru timișorean, căruia i-au fost confiscate 41.700 de mănuși, 105 litri de dezinfectant, 10 pungi cu bonete, 1.000 de bucăți pentru tălpi, trei pungi cu măști fără filtru și 24 de măști de protecție cu filtru. Societatea comercială a fost sancționată pentru acumularea de mărfuri de pe piața internă în scopul creării unui deficit și, ulterior, revânzarea produselor.

Polițiștii continuă verificările, împreună cu Direcția de Sănătate Publică și Protecția Consumatorului, pentru a documenta întreaga activitate a societății comerciale.

cutii, masti, politie