Străzile din Lugoj, spălate cu clor! Dezinfecție și la Primărie, urmează locurile de joacă

po 1000x100px (3)
explo 1000x200

Primăria Lugoj a decis de astăzi să spele străzile principale și intens circulate din municipiu cu o soluție dezinfectantă pe bază de clor.

O mașină, dotată cu instalație de stropit, folosită în anii trecuți de fosta societate Salprest, a circulat dimineața prin oraș, udând asfaltul. Acțiunea vizează și drumurile ce duc la principalele supermarketuri.

„Este una dintre măsurile luate pentru limitarea contaminării cu virusul gripal. Soluția folosită este apă cu clor”, a comunicat Primăria Lugoj.

Dezinfectarea străzilor va continua și în zilele care vor veni. Dacă situația o impune, în perioada următoare se pot lua și alte măsuri, apelându-se chiar și la restricționarea circulației rutiere.

banner 1000 x 100 hd
expresb 1000x100

Municipalitatea nu a acționat încă în zona locurilor de joacă, însă a stabilit un program de dezinfecție, care va începe astăzi, de la ora 18.00, cu complexele din parcurile orașului.

„Începând de mâine ne vom ocupa de toate celelalte complexe de joacă din oraș, după care vom trece la dezinfectarea zonelor de promenadă de pe malul râului Timiș, incluzând băncile”, a precizat viceprimarul Cristian Galescu.

Și la sediul Primăriei Municipiului Lugoj a avut loc o acțiune de dezinfecție. În cadrul acestei activități de prevenție au fost dezinfectate toate spațiile din instituție în care se lucrează cu publicul, dar și casa scărilor, birourile, precum și Sala de Consiliu.

banner 1000 x 100 hd
upt 1000x100
03 britannia 1000 x 100 gif