Străzi în siguranță la Târnova: monitorizare video 24 din 24 de ore!

camere de supraveghere 620x400

Vin banii din PNRR la Târnova. Primăria a reușit să atragă fondurile necesare pentru implementarea unui sistem inteligent de management local.

Camere de supraveghere video, un server de stocare a imaginilor, extinderea rețelei de internet, dar și implementarea unui sistem de plăți online, pentru taxele și impozitele locale, sunt viitoarele investiții pe care administrația din Târnova le va realiza cu bani europeni, prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Pentru toate acestea, Primăria Târnova primește suma de 479.009,72 de lei.

„Vom monta peste 20 de camere de supraveghere video în comună, pe care le vom instala în punctele cheie: la intrările și ieșirile din localitate, pe străzi, dar și în extravilan, în zonele cunoscute ca fiind predispuse la depozitarea necontrolată a deșeurilor. Dispozitivele vor fi legate la un centru de comandă. Pe lângă sistemul de supraveghere video, s-a mai aprobat, prin același proiect, extinderea rețelei Wi-FI în toată localitatea și implementarea unui sistem de plăți online a taxelor și impozitelor.”, ne-a declarat viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Târnova, Nicolae Dan Galben.