Confort, seriozitate și siguranță la drum lung. Kelu Transport Internațional, partenerul tău de nădejde!

kelu6666
explo 1000x200

7 județe, două țări partenere și mii de clienți pe ruta România – Austria – Germania. Experiența în domeniu și profesionalismul îi plasează printre cei mai buni, iar drumurile voastre sunt în siguranță alături de ei.

Înființat în 2003 și având ca activitate transportul de persoane și colete, internațional, de la domiciliu către adresa dorită, Running Mates transportă zilnic persoane la domiciliu, pe ruta Romania – Austria – Germania, cu șoferi profesioniști și cu microbuze dotate cu scaune rabatabile, încălzire Webasto și climă.

Toate drumurile dc acasă, toate drumurile duc spre Kelu Transport Internațional, compania care îți stă zilnic la dispoziție, este partenerul tău de drum și garantează confortul și siguranța, de la și până la destinație.

Se asigură transport zilnic din județele Sibiu, Alba Iulia, Hunedoara, Mehedinți, Caraș-Severin, Timiș, Arad spre Austria și Germania, cât și invers, la domiciliul clientului, iar pentru informații și rezervări se pot apela numerele de telefon:0733.300.300 /0728.833.170/0762.029.190

Și tocmai pentru că sunt printre cei mai buni, cele două societăți au fost premiate la Topul Firmelor Caraș-Severin, cu locul I, respectiv locul 2, în domeniul de activitate Transport Persoane !
„Ce înseamnă acest lucru pentru noi? În primul rând o mare onoare și de asemenea o confirmare a muncii și a interesului acordat de către întreaga echipă spre a deveni cei mai buni ! Ținem să le mulțumim clienților care ne-au ales de fiecare dată, cu aceiași încredere!”

kelu 1

Pentru că se apropie perioada sărbătorilor programul de transport este următorul:

Programul de Crăciun:
✔️Ultima plecare din Romania: 22 decembrie ✔️Ultima plecare din Austria/Germania:23 dec.
✔️Plecările după Crăciun din România vor fi în 27/28/29 decembrie.
✔️Plecările după Crăciun din Austria/Germania vor fi in 28/29/30 decembrie.

Programul după Revelion:
✔️Prima plecare : 03 ianuarie 2023(transport zilnic)

kelu 2