Strategie sinucigașă! Liberalul Felix Borcean trage cu gloanțe oarbe în PNL Caransebeș!

Sătul să fie considerat marioneta lui Marcel Vela, Felix Borcean a încercat să demonstreze că e un abil om politic, că e uns deja cu toate alifiile deși nu are prea multă experiență politică. În acest sens a gândit eliminarea unor oameni vechi în partid, despre care e ușor de intuit că ar fi apropiați de Vela și astfel să-și creeze propria armată. Strategie sinucigașă, gloanțe puține și oarbe pe deasupra!

Primarul Felix Borcean a ratat execuția lui Sorin Bejeriță, șeful societății Cazare și Servicii din subordinea municipalității, fiind împiedicat tocmai de colegii din PNL Caransebeș și Consiliul Local. Deși declarase la finalul ședinței de Consiliu Local ba că i-a cerut demisia lui Sorin Bejeriță, ba că, de fapt, Bejeriță și-a prezentat-o de bunăvoie în operativa Primăriei, vicele organizației locale PNL continuă să conducă fostul internat transformat în societate de cazare. Felix Borcean a explicat că Bejeriță s-a răzgândit și și-a retras cererea de demisie. De fapt, Adunarea Generală a societății a încercat să se întrunească în patru rânduri pentru a alege una dintre cele două angajate ale societății în funcția de director. Este vorba de Maria Corina Chera, mâna dreaptă a city managerului Andrei Ungur pe vremea când acesta ocupa funcția de manager al societății, și de Daniela Rădoi, mai nouă în instituție, fiind angajată pe funcția de director adjunct după alegerile locale. Liberalii din AGA, Andra Pleșa, Ema Crăciunescu și Vasile Rafa au preferat altă variantă. Aia care nu-i convine deloc primarului Borcean: Sorin Bejeriță.

Amintim că unul dintre motivele pentru care Bejeriță ar fi trebuit schimbat, în opinia primarului Felix Borcean, este salariul de peste 5.000 de lei pe care-l încasează lunar.