Strategia Gloriei începe să dea rezultate

Gruparea din Govândari a obţinut o nouă victorie clară în campionatul judeţean de fotbal, chiar dacă antrenorul Dan Boltaşiu mizează pe o echipă foarte tânără, cu puţini jucători peste 20 de ani.

Gloria Reşiţa s-a impus de o manieră categorică în ultima etapă disputată în campionatul Ligii a IV-a de fotbal, 3-0 cu Semenicul Văliug. Pentru alb-albaştri au marcat Călin Moţi, de două ori, şi Fransisc Marta, acesta din urmă reuşind o bijuterie de gol. Mai important decât rezultatul întâlnirii este, poate, jocul celor doi marcatori. Moţi şi Marta se evidenţiază de câteva etape bune şi arată că au stofă de fotbalişti. Este exact lucrul pe care Aghescu, Stănucă şi staff-ul tehnic al Gloriei îl urmăresc, şi anume, să construiască o echipă pentru viitor. “Am avut o serie de jocuri reuşite şi ne aşteptam la o prestaţie bună şi cu Văliugul. Se simte şi o oarecare oboseală, sunt tineri, fluctuaţiile de la joc la joc sunt destul de mari, dar îi felicit pentru efortul depus. Principala noastră preocupare este să creştem tineri de valoare pentru echipele din ligile superioare. Tot ce facem e pentru Reşiţa”, a declarat antrenorul Boltaşiu.

 

Rezultatele etapei

În aceeaşi rundă cu numărul zece, Voinţa Lupac s-a impus cu un scor lipsit de comentarii, 12-0, pe terenul Voinţei Răcăşdia. Metalul Bocşa rămâne pe primul loc, dar cu destule emoţii. Echipa lui Vali Ciucur a trecut cu 3-2, pe teren propriu, de Croaţia Clocotici. Oţelu Roşu se menţine pe locul trei graţie victoriei cu 2-0 de la Berzasca. În celelalte meciuri ale etapei, Minerul Anina – Hercules Băile Herculane 2-0, Minerul Dognecea – CS Moldova Nouă 1-0, Bistra Glimboca – AS Oraviţa 2-1, Nera Bozovici – Autocatania II Caransebeş 1-0.

Comments

  1. parinte says:

    Felicitari D-le Gabi Stanuca pentru curajul de care ai dat dovada de a avea incredere in acesti copii de a demonstra tuturor ca daca crezi in viitor vor veni si rezultatele.