Reşiţenii au câştigat etapa din Luncă

Echipa Palatului Copiilor și Elevilor din Reșița a acumulat cel mai bun punctaj la competiţia desfăşurată în weekend. Au mai urcat pe podium piloţii de la Clubul Copiilor și Elevilor din Turda și Cugir.

Timp de două zile, binecunosctul traseu din Lunca Pomostului a găzduit ultima etapă a Campionatului Naţional Şcolar la karting. Piloţii instruiţi de Sorin Savu au trecut, ca de fiecare dată, printre primii linia de sosire. La categoria Bambini, Fabian Bogdan a terminat al doilea, iar Sebastian Puia pe trei. Un alt reşiţean, Robert Uturaș, s-a impus la Pufo. Flavius Minovschi a câştigat cursa de la 100 cc junior, clasă la care Andreea Vâlsan a venit pe trei. La 100 cc FA, Iulian Rusu a ocupat locul doi, în timp ce, podiumul a fost completat de aceeaşi Andreea Vâlsan.

 

 

La clasa Mobra seniori, Alex Micşa a trecut linia de sosire al doilea, urmat de colegul său, Darius Vâlsan. Acesta din urmă a câştigat cursa de la Kadet 125 cc. Alex Micşa a câştigat ODA OPEN, Darius Vâslan s-a impus la 125 cc Open K2 FA, iar Robert Uturaş a adus Palatului copiilor şi elevilor din Reşiţa încă un loc doi la Open Mini.