Straie noi și aparatură modernă pentru dispensarul din comuna Pojejena

Cei aproximativ 3.000 de locuitori ai comunei din Clisura Dunării se vor putea bucura de eficiența unei aparaturi medicale moderne, aparatură care, în doar două săptămâni, se va regăsi în cadrul Dispensarului Medical Rural Pojejena.

Dotarea unității medicale rurale cu mobilier și aparatură medicală specifică este o idee care se va materializa imediat după data de 7 mai a acestui an: „Dotarea dispensarului din comuna noastră, atât cu mobilier, cât și cu aparatură medicală specifică, face parte din Programul Național de Dezvoltare Locală, valoarea proiectului fiind de 36.000 de lei”, a declarat primarul comunei Pojejena, Mira Radovancovici, pentru expressdebanat.ro.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Dincolo de modernizarea mobilierului, dispensarul medical va dispune și de aparatură medicală modernă, printre care: un aparat EKG, ecograf, truse medicale etc.

Dr. Lucian Drebot, medic de familie în comuna Pojejena, se declară mulțumit de ceea ce urmează să se întâmple în cadrul unității medicale în care-și desfășoară activitatea de mai bine de două decenii, afirmând că „era și cazul să se producă o astfel de schimbare, mai ales că acest dispensar are o vechime de peste 70 de ani, cel puțin”.

banner 970 x 250