Strada Arieș și Calea Martirilor vor fi închise zilele viitoare! Motivul: realizarea tubulaturii pentru fibra optică de Internet

Timișorenii care au drum cu mașina zilele viitoare în zona Girocului, Soarelui sau a stadionului „Dan Păltinișanu” trebuie să știe că Strada Arieș și Calea Martirilor vor avea porțiuni care vor fi închise sâmbătă, luni și marți. Explicația se leagă de lucrările pentru realizarea infrastructurii pentru mutarea cablurilor de TV, telefonie și Internet, dar și pentru cele ce alimentează semafoarele în subteran, după ce primarul Nicolae Robu a început o campanie „în forță”, cu tăierea cablurilor din centru.

Sâmbătă, circulația va fi închisă pe Strada Arieș, între Strada Surorile Martier Caceu și Bulevardul Liviu Rebreanu, între orele 7-16. Ulterior, circulația se închide în zonă și luni, dar pe Calea Martirilor, pe tronsonul dintre Strada Surorile Martir Caceu și Bulevardul Liviu Rebreanu, dar doar pe un sens de deplasare. Este vorba de cel dinspre bulevard spre Strada Surorile Martir Caceu. Circulația se va închide în intervalul 9-16. Marți se va închide celălalt tronson, dar pe sensul de deplasare înspre bulevard, tot în intervalul orar 9-16.

Sura foto: mapio.net