ACS Poli joacă o carte vitală în meciul cu CS Balotești. Cum explică Valeriu Răchită lipsa echipamentului violet al bănățenilor

ACS Poli își joacă una dintre ultimele șanse pentru a mai putea spera în salvare de la retrogradare la meciul cu CS Balotești, echipă clasată cu un loc mai sus decât bănățenii. Antrenorul Valeriu Răchită a fost ușor ironic cu adversarii, dar a și explicat de ce echipa nu mai joacă în violet.

Poli are probleme de lot, deoarece Codrea este suspendat o etapă, Rogoveanu are fractură de metatarsian și va rata aproape tot sezonul, Bilia are glezna umflată, iar Paramatti a avut și el probleme. „I-am felicitat pe băieți  pentru punctul scos la liderul campionatului, dar i-am atenționat că meciul de la Balotești va fi de două ori mai important prin prisma clasamentului decât cel de la Snagov. Urmează un meci de 6 puncte, este echipa de deasupra noastră în clasament. Îi cunoaștem pe cei de la Balotești. La meciul cu Ripensia au folosit trei sisteme. Au început cu cinci fundași, au continuat cu patru și au terminat cu trei. Probabil au un lot foarte valoros dacă i-au ținut pe Predescu, Vasile Mihai și Niculae pe bancă la meciul cu Ripensia. Meciul de la Brăila l-au pierdut nemeritat, ei au avut ocaziile mai clare”, a precizat antrenorul lui ACS Poli.

Violetul made in China

În acest retur, echipa a jucat în culori neobișnuite, ca roșu și negru sau alb-portocaliu-negru. Explicația e că echipamentul violet întârzie, deoarece vine tocmai din China. „Și eu întreb din ianuarie. Din păcate, am înțeles că echipamentul vine din China. Este în așteptare, dar avem promisiune că azi-mâine este aici. Suntem în legătură în fiecare zi cu reprezentanții firmei care trebuie să îl trimită. Din păcate, este personalizat și durează mult. Sper ca mâine să jucăm în acest echipament”, a mai spus tehnicianul.

Meciul dintre ACS Poli și CS Balotești începe sâmbătă, la ora 11 pe Electrica și nu e televizat.