Stepanescu-Frunzăverde, „un cuplu imbatabil”

Doru Dinu Glăvan a ieşit din cărţile pentru şefia Primăriei Reşiţa. Liderii liberali, prezenţi astăzi în oraşul de pe Bârzava, au declarat că la Primăria municipiului de pe Bârzava vor susţine candidatul pe care USL l-a anunţat deja: Mihai Stepanescu.

Liderii liberali nu au ezitat să facă comentarii referitoare la Primăria Reşiţa, unde atât PD-L, cât şi USL îşi anunţaseră deja câte un candidat care să intre în lupta pentru fotoliul de primar. Liberalii spun că îl vor susţine în continuare pe Mihai Stepanescu. „Respectăm protocolul USL, candidatura aparţine PSD şi noi o vom susţine. Eu cred că domnul Stepanescu cu domnul Frunzăverde vor face un cluplu imbatabil la conducerea judeţului”, a spus Dan Radu Rușanu, vicepreședintele PNL.

În ce îl priveşte pe actualul primar al Reşiţei, Mihai Stepanescu, acesta nu a dorit să comenteze mişcarea de pe scena politică din Caraş-Severin. Edilul-şef a spus că va face o declaraţie de presă numai după ce se confirmă oficial faptul că Sorin Frunzăverde a intrat în PNL.