Ștefănescu l-a trimis pe Mocioalcă la plimbare și îi sugerează să stea cu ochii în patru! Vin mascații?!

Președintele PSD Caraș-Severin l-a amenințat cu excluderea din partid pe Nicolae Ștefănescu, care face cam ce vrea de o bună perioadă de timp și atacă dur liderii social-democrați. Replica fostului secretar general e mai dură ca niciodată și e echivalentă cu plecarea lui din partid!

Consilierul județean care și-a anunțat candidatura la Primăria Reșița din postura de independent, nu de membru PSD, a comentat pentru expressdebanat.ro în stilu-i caracteristic amenințările transmise printr-un comunicat de presă de conducerea social-democraților din Caraș-Severin. Chemat la raport pentru a da socoteală ca urmare a ieșirilor sale publice din ultima vreme, în caz contrar urmând să fie exclus din PSD, Nicolae Ștefănescu l-a trimis la plimbare pe președintele Mocioalcă. „În primul rând, nu a cerut punctul de vedere al organizației din care fac parte, PSD Grădinari. Nu am fost invitat nici măcar la Reșița pentru dezbaterea problemei. Nu este statutar să fiu amenințat fără a avea punctul meu de vedere înainte de asta”, a spus, înainte de toate, omul care l-a scos din sărite pe Mocioalcă.

Ștefănescu nu s-a oprit însă aici și îi face praf pe cei care conduc la ora actuală Organizația Județeană PSD Caraș-Severin. „Eu mi-am dat demisia din toate funcțiile de conducere pentru că acestea nu au funcționat niciodată. Au fost doar pe hârtie! Mi-am dat demisia din ceva ce nu exista funcțional, exista numai scriptic. Numirile pe funcții se făceau pe baza apartenenței la o zonă geografică și o eventuală cotizație la partid. Cu ghilimele de rigoare când vorbesc de partid. După cum se vede din date destul de clare, vedem niște chestii la Registrul Comerțului, sunt niște oameni care nu au situația juridică chiar clară. Să se uite foarte bine în stânga, în dreapta, înainte și înapoi, și să vadă și efectele unor aprofundări ale instituțiilor statului”, a afirmat Ștefănescu, care are zilele numărate în PSD după ce a insinuat eventuale probleme cu legea pentru liderul social-democrat.

Ștefănescu a mers și mai departe, dezvăluind numele celor care i-ar cânta în strună lui Mocioalcă și l-ar ajuta să-l excludă din partid. „Eu nu am plecat pur și simplu, nu eu am plecat, ei vor să plec, de asta îmi cer tot felul de chestii din astea, dar eu rămân foarte atașat marii majorități a PSD, oamenilor serioși. Cei care vor să plec sunt Crina, Mocioalcă, pentru că devenisem foarte incomod și crescusem foarte mult în partid, sau Spânu. Mocioalcă, la fel ca de obicei, îi pune pe alții să facă hârtii. Comunicatul de ieri a fost semnat de Biroul de Presă PSD Caraș-Severin, deși a fost făcut la PSD Reșița”, a mai declarat Nicolae Ștefănescu.

 

CITEŞTE ŞI: 

Mocioalcă îl cheamă pe Ștefănescu la raport! Altfel, îl dă afară din PSD!