Mocioalcă îl cheamă pe Ștefănescu la raport! Altfel, îl dă afară din PSD!

Zilele lui Nicolae Ștefănescu în PSD sunt numărate după ce l-a atacat în repetate rânduri pe președintele Mocioalcă și a demonstrat că nu mai respectă nicio sarcină de partid.

Social-democrații din Reșița s-au pus pe făcut curățenie în partid după ce coruptul Mihai Stepanescu și-a prezentat demisia din toate funcțiile deținute în cadrul formațiunii. Conferința extraordinară a PSD Reșița a hotărât astfel, prin vot, alegerea lui Ioan Crina în funcția de președinte al Organizației Municipale  PSD Reșița și a deputatului Ioan Benga în cea de președinte executiv.

Totodată, Consiliul Municipal al PSD Reșița a luat în discuție situația lui Nicolae Ștefănescu, consilier județean ales pe listele USL din partea PSD Caraș-Severin, membru al organizației PSD Reșița. Ștefănescu face cam ce vrea în ultima vreme în PSD. Mai întâi și-a anunțat candidatura ca independent la Primăria Reșița chiar din sediul PSD, iar apoi a anunțat în cadrul unei ședințe de Consiliu Județean că demisionează din toate funcțiile pe care le deține în partid. Mai nou, surse demne de toată încrederea, au dezvăluit pentru Express de Banat că Ștefănescu va renunța și la calitatea de membru PSD. „Urmare a declarațiilor, atitudinii, pozițiilor publice avute împotriva  PSD Caraș-Severin, Consiliul Municipal al PSD Reșița consideră că dl Ștefănescu s-a situat  în afara Statutului și a Codului Etic al PSD. Prin urmare, organizația municipală se delimitează total de declarațiile și atitudinile domnului Ștefănescu,  considerând că acesta este împotriva și în afara partidului. Așadar, Organizația Municipală  PSD Reșița așteaptă lămuriri din partea  domnului Ștefănescu Nicolae, în caz contrar urmând ca acesta să suporte consecințele ce decurg din Statutul PSD, și anume excluderea din partid”, anunță PSD Reșița.