Statul acasă, mai ușor de suportat. Teatru online de la Merlin pentru cei mici

Teatrul Merlin şi Consiliul Judeţean Timiş au dorit să facă statul copiilor acasă mai uşor de suportat şi din această săptămână le oferă un program de teatru online, pe Facebook, pe paginile Consiliul Judeţean Timiş şi Teatrul Merlin.

În fiecare dimineaţă, copiii pot avea parte de o oră educativă şi în acelaşi timp de relaxare, urmărind câte o piesă de teatru online, de la ora 11.00. În ziua inaugurală a acestui demers, cei mici au putut vedea „Ariciul”. Piesa a fost gustată de copii, având peste 6.000 de urmăritori.

„Știm cât de dificilă este această perioadă de distanțare socială, astfel că ne-am gândit să venim în sprijinul vostru. Noi, cei de la Consiliul Județean Timiș și Teatrul Merlin, dorim să vă facem zilele mai ușoare, oferindu-vă un program de teatru online, pe Facebook, câte o piesă în fiecare zi. Acestea vor fi transmise zilnic, de la ora 11.00, pe paginile de Facebook ale Consiliului Județean Timiș și pe pagina Teatrului Merlin.”, au transmis reprezentanţii Consiliului Judeţean Timiş.

Marți, tot de la 11.00, cei mici sunt invitaţi să urmărească piesa „Crăiasa Zăpezii”, miercuri – „Croitoraşul cel Viteaz”, joi – „Dănilă Prepeleac”, vineri – „Frumoasa Adormită”, sâmbătă – „Giovannino fără frică”, duminică – „Gulliver în ţara păpuşilor”.