Guvernul Orban să taie tot, pensii speciale și salarii nesimțite! Criminali economici au prăduit rezerva națională!

Omul de afaceri pe care PNL l-a anunțat candidat la șefia Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, vede în înjumătățirea salariilor bugetarilor o soluție pentru ca România să nu intre în colaps. În plus, cere Guvernului Orban măsuri de austeritate!

Dunca, unul dintre cei mai importanți transportatori români, e serios lovit de coronacriză și a făcut imediat un calcul estimativ al pierderilor. Totodată, a devenit om politic, astfel că indică vinovați și propune soluții la nivel guvernamental. „Atenție la ce va urma! Țineți de firmele bune de lucru cu prețul vieții! Aveți grijă de cei sănătoși și apți de muncă și de plată de taxe. Eliminați orice cheltuială nechibzuită și aveți grijă de tot ce are preț”, sfătuiește milionarul timișorean.

Romeo Dunca mai are un mesaj. De data asta pentru colegii săi de partid, pentru premierul Ludovic Orban și miniștrii cabinetului său. „Guvernanții actuali sunt lipsiți de osânză la buget deoarece criminali economici dinainte, adică pe românește PSD – ALDE – UDMR, au prăduit tot ce trebuia să fie rezerva națională pentru situații care azi ne încearcă. Dacă de mâine bugetarii de folos ar renunța benevol la 50% din salariu și ar cere ore suplimentare, iar toți care se alimentează din buget necuvenit, fie că trag chiulul, fie că iau prea mult pentru munca lor, ar renunța la venituri, ar fi o șansă să rămânem în picioare. Adică să scăpam de virus și să nu murim economic. Nu strigați la cei care guvernează azi pentru că ei trebuie să reziste pe câmpul de luptă cu mâinile goale. Iar voi, cei care azi sunteti la putere, tăiați absolut tot! Tăiați pensii speciale, dați o pauză financiara de trei luni clericilor bisericii, reduceți salariile nesimțite pentru că altfel ne ducem pe râpă!”, a mai spus Dunca.