StartUPT – Bun venit în Universul Politehnicii!

upt

Deschiderea unui nou an universitar este marcată cum se cuvine de Universitatea Politehnica Timișoara. Timp de 3 zile, pe stadionul „Știința” și la Biblioteca UPT va avea loc un adevărat festival.

„StartUPT – Bun venit în Universul Politehnicii!”, este evenimentul care va oferi studenților din anul I o experiență memorabilă la prima interacțiune cu reprezentanții universității. Facultățile, ligile și departamentele universității și-au unit forțele pentru a transforma Ceremonia de deschidere a anului universitar 2022 – 2023 într-un eveniment demn de reputația și prestanța Universității Politehnica.

Vineri, 23 septembrie, de la ora 17:00, este deschiderea noului an, după care, de la ora 18:00, Rareș Mariș va concerta pe stadionul „Știința”. Distracția continuă cu un after party.  

Pe durata zilelor de vineri și sâmbătă studenții se pot înscrie la Tombola Bobocului, completand taloane la info point-ul UPT de pe stadion. Extragerea câștigătorilor va avea loc sâmbătă după-amiaza.

Sâmbătă, de la ora 10:00, are loc prezentarea în premieră a primului monopost electric. Vor fi curse demonstrative cu mașina de Formula E, condusă de fostul pilot de formula 1, Nick Heidfeld, pe bulevardul Vasile Pârvan, pe tronsonul cuprins între Bulevardul Mihai Viteazu și Pasajul Michelangelo.

În paralele, pe „Știința”, ligile studențești au pregătit tot felul de activități și de surprize.

Duminică, la Baza 2 a Politehnicii are loc o vânătoare de comori, activități sportive și de divertisment.