Start optim de sezon pentru CSM Lugoj! Maximum de puncte și joc excelent pentru o junioară de perspectivă

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Echipa de volei feminin CSM Lugoj are parte de un start bun de sezon în Divizia A1. După un succes acasă, a urmat o victorie cu 3-1 în deplasare la Medgidia, astfel că elevele lui Ugljesa Segrt au maximum de puncte în clasament. Un alt motiv în plus de bucuria e evoluția foarte bună a unei junioare localnice.

La Medgidia meciul a început mai greu pentru CSM Lugoj. Bănățencele au pierdut primul set, la scorul de 28-26, după prelungiri așadar. A urmat un 25-9 clar pentru Lugoj, care a plecat acasă cu toate punctele, deoarece s-a impus și în următoarele seturi, cu 25-15 și 25-19. În al doilea set a intrat și Georgiana Popa, junioara de 16 ani care a marcat nu mai puțin de 9 puncte: 3 din ași, 3 din blocaje și 3 din atacuri. După primele două etape, patru echipe au 6 puncte, maximul: Dinamo, Știința Bacău, Târgoviște și CSM Lugoj.

untitled design set 970x90 px

În campionat, pentru CSM Lugoj urmează un meci acasă, cu NTT Data Cluj. Săptămâna aceasta, lugojencele vor afla și cu cine vor juca în turul doi al Cupei României. Formația din Banat va sta în primul tur, iar apoi va juca în deplasare la învingătoarea dintre Rapid și Dinamo. Meciul se va juca în luna decembrie.

untitled design set 970x90 px