Start în retur pentru Universitatea Reșița

Universitatea Reșița începe returul Diviziei A de handbal feminin, Seria B, pe terenul echipei pe care o spulbera în debutul actualului sezon. Cu 30-13 câștigau studentele meciul de pe 19 septembrie 2015 cu Mureșul Târgu Mureș, formație ce venea din Liga Națională.

Elevele antrenorului Cristian Busuioc au ajuns în această după-amiază la Târgu Mureș, pentru meciul pe care îl vor susține sâmbătă, de la ora 13, cu Mureșul, în prima etapă a returului. „Am plecat din Reșița cu gândul de a face un meci bun și de a debuta în retur cu o victorie. Ne așteaptă un meci greu la Târgu Mureș, cu o echipă mult întărită față de turul campionatului. A revenit cea mai bună jucătoare a lor, Alina Moloci, care a evoluat sezonul trecut și în Liga Națională. Și se pare că au mai transferat încă două sportive pentru retur. La noi sunt indisponibile Gianina Iung, din motive medicale, și Andrada Stamin, din motive personale, având probleme în familie“, a spus antrenorul Cristian Busuioc.

Universitatea Reșița începe returul Diviziei A, Seria B, de pe locul 5 în clasament, cu 18 puncte. După meciul de la Târgu Mureș, handbalista Adriana Voina va pleca la Pitești, pentru un stagiu de pregătire cu lotul național de tineret, în perioada 17-20 ianuarie.