Start acțiunilor de deratizare și dezinsecție la Moldova Nouă

1000x100 (2) STPT job 1000x200

Rozătoarele și țânțarii reintră în atenția Primăriei Moldova Nouă! Combaterea dăunătorilor va fi efectuată pe parcursul acestei săptămâni.

În orașul de la malul Dunării s-a dat starul acțiunilor de deratizare și dezinsecție. Prima, deratizarea, a avut loc în această dimineață, urmând să continue și mâine, 9 august, începând cu ora 09.00. În acest sens, locuitorii sunt sfătuiți să acorde o atenție sporită în momentul în care depozitează gunoiul în spațiile special amenajate (pubelele stradale) întrucât, în zonele respective, vor fi montate capcane pentru șoareci și șobolani.

Tratamentele pentru combaterea țânțarilor vor avea loc, joi, 10 august, societatea care va executa serviciile de dezinsecție terestră operând în teren astfel: dimineața, începând cu ora 07.00 – acțiunea vizând zona blocurilor de locuințe din cartierul Orașul Nou, a subsolurilor şi spațiilor verzi, iar seara, începând cu ora 21.00, acțiunea de combatere a dăunătorilor se va desfășura în toate localitățile UAT-ului: Moldova Veche, Moldova Nouă (Boșneag), Moldovița, Măcești, cartierul Orașul Nou.

1000x100 (3) 1000x100 (4)

„Locuitorii sunt sfătuiți ca, în timpul acțiunilor propriu-zise, să evite plimbările în parcuri! De asemenea, firma care se va ocupa de combaterea dăunătorilor a subliniat că va avea în teren și o persoana desemnată cu înștiințarea cetățenilor despre intervalul orar în care ar fi indicat să evite mișcarea/plimbarea. Totodată, apicultorii sunt sfătuiți să ia toate măsurile necesare pentru protejarea albinelor astfel încât să se prevină apariția unor eventuale intoxicații ale acestora.”, transmit reprezentanții Primăriei Moldova Nouă.

Brantner 1000x100px Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/