Stări de spirit diferite înainte de derbi

FCM 2012 Reşiţa şi Muncitorul se întâlnesc vineri pe stadionul “Mircea Chivu” în derbiul oraşului. În Valea Domanului e destulă tensiune, astfel că se anunţă un meci foarte interesant.

După o serie întreagă de remize, Muncitorul a câştigat din nou în Liga a III-a. Echipa lui Viorel Lolea şi Luci Dobre a câştigat în etapa a X-a cu 2-1 partida cu Minerul Mătăsari. Conduşi cu 1-0 la pauză, reşiţenii au întors scorul în repriza a doua şi abordează cu un moral bun derbiul din Valea Domanului. “A fost un meci dominat de echipa noastră. Din păcate am intrat conduşi  la pauză, dar în repriza a doua am revenit, am dat două goluri repede şi am conservat rezultatul spre final. A fost o victorie muncită și foarte importantă pentru noi”, a declarat Viorel Lolea.

Muncitorul a acumulat 11 puncte în acest sezon, după două victorii, cinci egaluri și două înfrângeri, şi ocupă locul opt în clasament.

FCM Reșița, doar o remiză albă

La primul meci cu Roco Sandu pe bancă, după plecarea lui Gică Barbu, rosso-nerii au scos un punct din deplasarea de la CS Vladimirescu. Cu acest 0-0, FCM 2012 Reşiţa are 9 puncte în clasament, şi e imediat în spatele Muncitorului, pe locul 9.  “Nu a fost chiar rău. Băieții au răspuns pozitiv în atitudine, dar stau rău cu condiția fizică. În schimb, jucătorii aceștia știu fotbal. Barbu a făcut un lucru bun cu ei. Mai au nevoie de o disciplină tactică și de condiție fizică în primul rând. Când le vom avea pe toate acestea ajungem și la rezultatul final dorit”, a spus Roco Sandu. Atmosfera rămâne însă încărcată în Valea Domanului după ce Cristi Bobar şi-a scris şi el demisia din funcţia de preşedinte.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Nu era mai de interes informatia cu numele jucatorilor folositi de Rocco Sandu la Vladimirescu??

  2. silviu says:

    fuchs , esti soni ? pai nu tu vorbeai ca va juca echipa lu taticu barbu ? nu tu spuneai ca-l va vinde echipa pe roco ? avem mai mult de 15 jucatori si nu am stiut ?