Roco Sandu le răspunde contestatarilor

Demisia lui Gică Barbu şi instalarea provizorie pe banca tehnică a rosso-nerilor a lui Rocco Sandu au dat naştere la sute de comentarii pe cel mai apreciat ziar online din Caraş-Severin, expressdebanat.ro.

Roco Sandu a fost numit antrenor interimar în Valea Domanului de către preşedintele demisionar Cristi Bobar. Tehnicianul a fost şi este apreciat de marea majoritate a suporterilor roş-negri, însă sunt şi câţiva care considerau oportune alte variante. Drept dovadă stau comentariile postate pe expressdebanat.ro. Roco Sandu ţine să lămurească lucrurile de la bun început. Acesta spune că va pregăti echipa mare în cele patru etape care au mai rămas din turul de campionat, după care va reveni la echipa de juniori. “Acest lucru putea să îl facă orice coleg de-al meu, orice antrenor din centru, pentru că este la fel de bine pregătit ca mine. Vreau să îi răspund unui individ, un frustrat cred, care nu are loc de mine și de mai mulți de acolo și se tot ia așa și ne mușcă de partea din dos. Nu am așteptat să fie dat Barbu afară, nu am așteptat să plece ca să fiu eu antrenor principal, pentru că dacă aș fi dorit, aș fi preluat această funcție în vară, când mi-a fost propusă de către Cristi. Am obținut şi eu ceva victorii cu Poli Timișoara, în Divizia B , cu Bihorul, Hunedoara și aș mai găsi echipe, a precizat Roco Sandu.

 

Comments

 1. eu says:

  respect ! vineri iti tinem pumni ,tie si echipei.

 2. un bocsan says:

  succes Roco!!!

 3. LuxPhotoFuchs says:

  Rocco nu te descuraja chiar daca vei pierde la Vtadimirescu! Daca vei juca cu oamenii lui Barbu, acestia te vor sabota fiindca “taticul“ lor a plecat, daca vei folosi resiteni get-beget, poate si dintre valorile lui Potoceanu de la juniorii A, acestia vor fi masacrati de adversari si vor pierde meciul. Ai vreme sa construiesti o echipa frumoasa, depinde de cine te vei inconjura! Mult succes!

 4. Gusca says:

  Meciul se joaca sambata de la ora 14. Succes Sandule ! Hai Metalu !

 5. rossonerul86 says:

  Bafta Rocco si adu-ne cele 3pct, de la Vladimerscu, CSM, CSM, singura IUBIRE e!!!!! BAFTA ROSSO-NERI-lor.

 6. RESITA says:

  Cum am mai spus fara sperante la VLADIMIRESCU !!!

 7. RESITA says:

  0-0 pauza

 8. RESITA says:

  0-0 FINAL

 9. RESITA says:

  Am ratat pentru tot campionatul !

 10. Gusca says:

  Ne mananca ratarile. Niciodata nu am ratat cum am ratat turul acesta. Sansele la promovare sunt compromise aproape total.An de an speram ca vom promova si an de an sperantele noastre se naruiesc repede. Va muri cu siguranta generatia mea si nu vom mai vedea divizia B.

 11. RESITA says:

  Nu e chiar asa ! Suntem la 9 puncte de locul 1 si 6 de locu 2 , castigam toate cele 3 jocuri , si putem fi chiar la 3 puncte de lider sau chiar mai bine , CAPU SUS , HAI METALU !!!

 12. Gusca says:

  Pe la ora 16 la fel calculam si eu.Dar acum sunt dezamagit , ma gandesc ca nu se vrea , ma gandesc cu vor trece ani buni pana vom mai vedea UTA sau FC Bihor in VD. Nu mai am timp sa astept , nu mai am 20 de ani ,am 43 si nu vad nici un proiect solid de viitor pentru clubul in care credem. An de an ne punem sperante dar ne dezumflam in doi timpi si trei miscari . Of ,cat de greu va trece campionatul asta , va incepe altu si vom spera din nou si din nou dupa 5-6 etape il vom astepta pe urmatorul si tot asa.
  La meciul de anul trecut cu Poli in cupa am fost 3500 de spectatori. Niciodata in VD nu voi mai vedea nici macar tribuna 2 plina , dar mai tot stadionul.
  In postarile de zilele trecute cineva spunea ca traim din amintiri. Asa e , traim din amintiri si daca esti cu sufletul curat nu are cum sa te doara cand vezi pustietatea din VD . Nu are cum sa te doara cand te gandesti ca nu aveam loc pe stadion ,umpleam blocurile in constructie , umpleam dealurile din imprejurimi. Jucam in div B cu stadionul plin , mergeam cu sutele la antrenamente , mergeam cu sutele in deplasari , deplasari organizate in uzine cu trenuri speciale. Cluj , Oradea , Arad ,Hunedoara erau tinte pentru noi pe care le atingeam usor 4 sau 500 de suporteri. Nu mai vorbesc de Timisoara unde mergeam cu miile . Va mai amintiti deplasarile de la Bocsa cand mergeam si pe vagoane si pe scarile vagoanelor si pe tampoanele lor ? umpleam tribuna 2 si peluza de acolo .
  Toate chestiile astea dor. Doare cand iti vezi echipa atat de jos ,doare cand iti vezi orasul doborat , doare cand nici sperante de viitor nu sunt.

 13. suporter csm says:

  fuchs vorbeste de sabotaj ? iata ca rezultatul de azi e in ton cu celelalte. fuchs ,nu toata lumea e perversa ca tine.

 14. suporter resita says:

  Maine de la ora 12 FCMR – Poli Timisoara ,republicani A .De la ora 14 joaca republicani B. Succes !
  http://www.frfotbal.ro/index.php?competition_id=9&season=0&serie_id=665
  http://www.frfotbal.ro/index.php?competition_id=11&season=0&serie_id=673