Stâlp de medie tensiune, îndepărtat de specialiștii CEI! Operațiunea a avut loc pe o stradă din Timișoara

explo 1000x200

O demonstrație de forță pentru echipele Cons Electrificarea Instal a avut loc sâmbătă-dimineață pe strada Muzicescu din Timișoara. Un stâlp de medie tensiune, care stătea să cadă, a fost îndepărtat de pe trotuar. Operațiunea a necesitat o mobilizare semnificativă, transmit reprezentanții companiei.

Specialiștii CEI spun că lucrările de acest fel pot fi făcute numai cu personal specializat și cu utilaje specifice. „În cazul nostru, le avem pe ambele, plus experință de aproape 25 de ani în acest domeniu, care ne recomandă inclusiv pentru lucrări de mare complexitate. Ne bucurăm că cel puțin pietonii și bicicliștii vor observa că a dispărut un obstacol din calea lor și nu le mai blochează nimic trecerea”, au transmis reprezentanții CEI.

CEI este o companie care activează în multiple domenii de activitate aflate în legătură directă sau conexă cu energia. Soluţiile oferite sunt complete, realizate la cele mai performante şi exigente standarde. Domeniul principal de activitate este proiectarea şi execuţia reţelelor electrice de 0,4 – 400 KV, a posturilor de transformare, a branşamentelor electrice, a instalaţiilor electrice interioare, a instalaţiilor de curenţi slabi (automatizari, protecţii prin relee, semnalizări, cabluri fir pilot, linii Tc, cablu fibră optică etc.), a instalaţiilor de paratrăznet şi a instalaţiilor de legare la pământ, montare a bateriilor staţionare şi montarea bateriilor de condensatoare. Inclusiv realizarea infrastructurii pentru reţelele electrice.

Domeniul secundar de activitate îl reprezintă construcţiile civile, industriale, edilitare şi gospodăreşti, construcţia zonelor rezidenţiale, realizarea branşamentelor de apă şi canal, lucrări de refacere a trotuarelor şi a carosabilului, de montare a pavelelor, lucrări de hidroizolaţii, finisaje interioare şi exterioare.