Stadionul “Muncitorul”, scos la licitaţie

Baza sportivă din cartierul Lend a fost scoasă la vânzare prin licitaţie de lichidatorul societăţii Prescom. Fosta societate de salubrizare a susţinut ani de zile echipa de fotbal Muncitorul, care acum mai există doar datorită sprijinului acordat de Aquacaraş.

 

Pe primul loc în campionatul Ligii a IV-a Caraş-Severin şi cu şanse reale la promovarea în al treilea eşalon al fotbalului românesc, Muncitorul Reşiţa riscă să rămână fără baza sportivă pe care îşi dispută meciurile oficiale şi pe care elevii lui Viorel Lolea se antrenează. Nu este vorba numai de echipa de seniori, ci şi de copiii de la grupele de juniori ale clubului, care se pot lăuda cu rezultate frumoase.

Intrarea în insolvenţă a Prescomului face ca stadionul “Muncitorul” să fie scos la vânzare prin licitaţie de administratorul judiciar al societăţii. Prima strigare se face astăzi, la ora 12. În cazul în care astăzi nimeni nu se va arăta dispus să achite 452.454,35 lei + TVA, atât cât este preţul de pornire al licitaţiei, în zilele de 9 şi 16 mai se vor organiza alte licitaţii, preţul urmând să fie mult mai mic. “Nu ştiu exact situaţia. De când s-a privatizat Prescomul, noi suntem sprijiniţi doar de Aquacaraş şi de Sindicatul Liber Independent al Salariaţilor din Aquacaraş. Noi sperăm să rămânem sus, cu stadionul nostru şi să fie bine în continuare”, a declarat pentru Express de Banat, antrenorul Viorel Lolea.