Cristian Roşca a câştigat cu Express de Banat!

A fost nevoie de trei meciuri ale rosso-nerilor pentru ca un fan al echipei din Valea Domanului să ghicească scorul corect. Câştigătorul concursului Express de Banat este aşteptat la redacţie pentru a-şi ridica premiul: un tricou original de prezentare CSM Reşiţa.

 UPDATE

Cristian Roșca ne-a vizitat la redacție și a intrat în posesia premiului: un tricou original CSM Reșița. Tânărul ne-a mărturisit că este suporter al echipei din Valea Domanului și că e cititor fidel al cotidianului Express de Banat. Îl mai așteptăm să participe și la alte concursuri organizate de Express de Banat.

Zeci de microbişti s-au înscris în concurs şi au trimis pe adresa redacţiei pronosticuri pentru meciurile rosso-nerilor cu Mama Mia Becicherecu Mic şi FC Caransebeş. Nimeni nu a intuit scorul corect la vreunul din cele două meciuri, astfel că, tricoul pus la bătaie de Express de Banat a rămas în redacţie până la partida cu Millenium Giarmata.

Cristian Roşca ne-a demonstrat că le are cu fotbalul, a dat scorul corect, 0-0, şi a pus mâna pe premiu. Felicitări! Îl aşteptăm la Redacţia Express de Banat din Reşiţa, Piaţa 1 Decembrie 1918, Nr.7, Et.6, Cam.604, pentru a-şi ridica premiul.