Rosso-nerii au făcut spectacol cu Bihorul Beiuş

După patru rezultate negative, venite ca urmare a unor prestaţii slabe, CSM Reşiţa şi-a revenit spectaculos. Echipa lui Leo Doană a câştigat cu 5-0 în faţa uneia din echipele bune ale seriei a V-a din Liga a III-a de fotbal, Bihorul Beiuş.

 

Arşi la buzunar, apostrofaţi de fani şi ameninţaţi cu sancţiuni chiar mai aspre de preşedintele clubului, rosso-nerii au făcut un meci excelent cu ocupanta locului trei al clasamentului. Reşiţenii şi-au arătat intenţia de a pune capăt seriei negative încă din primul minut al jocului cu Bihorul Beiuş. După mai multe situaţii favorabile, Beloescu a deschis scorul cu o lovitură de cap, în minutul 20. Un sfert de oră mai târziu, Costescu a majorat scorul după o acţiune pe cont propriu pornită aproape de la jumătatea terenului. Beloescu a realizat dubla cu trei minute înainte de pauză şi, la 3-0, socotelile au fost, practic, încheiate.

Băieţii lui Doană au ţinut neapărat să şteargă impresia proastă din ultimele meciuri şi nu au redus turaţia nici în repriza secundă. Printre alte câteva ocazii mari de gol, Beloescu a mai lovit de două ori. Mai întâi, în minutul 62, după o centrare bună a lui Oncică. Pentru 5-0 a punctat cu un sfert de oră înainte de fluierul final, cu o scăriţă de fineţe, ca capătul unui curse superbe, de la mijlocul terenului.

 

 

Comments

  1. rossonerul86 says:

    Rusine jucatorilor, dupa victoria de manual cu Beiusul au dat dovada ca se poate, imi pare rau pentru rezultatele inregistrate in partidele anterioare, pacat pentru ca pe teren au fost 1000 la % meritate, dar, ca si atitudine din partea lor, este nemritata. Bv baietilor doar pentru ce ati facut pe teren, asta denota faptul ca aveti un caracter egal cu 0, sa fa fie rusine pentru celelalte rezultate, doar, daca faceti un meci la fel de mare la Recas, noi suporteri va mai stergem din pacate, pentru ca s-a vazut faptul ca atuncia cand mai erau sanse de PROMOVARE , nu ati vrut sa jucati, DE CE?, va era frica de promovare ca venea poate cineva cu bani si ati fi zburat, oricum la vara ve-ti zbura majoritatea. Adio Baietii.
    De 12 ani avem un singur dor PROMOVAREA. Rosso-Nerii suntem noi, pana la moarte.

  2. gusca says:

    o victorie frumoasa, dar venita mult prea tarziu. noi am spus in mod repetat ca putem sustine moral si financiar o echipa care nu poate ,dar nu putem sustine o echipa care nu vrea. victoriile cu recas si beius,meciul foarte bun cu poli in cupa au demonstrat ca jucatori nostri pot castiga orice meci. concluzia ar cam fi ca putem dar nu vrem.REORGANIZAREA clubului din vara este dorinta tuturor suporterilor din acest oras care vor sa mai vada echipa in div B.