Sprijin pentru cei care visează să devină antreprenori: CCIAT oferă finanțare nerambursabilă pentru 25 de firme!

1000x100

Începutul de an aduce un nou „val” de afaceri la început sprijinite de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiş, prin programul SIA Vest. Concret, pentru primul semestru, 25 de start-up-uri au fost selectate pentru finanțare.

Oportunitatea este una fantastică, deoarece finanțarea este nerambursabilă în proporție de 100%. Firmele vor beneficia de asistență din partea experților CCIA Timiș, în vederea inițierii și înființării firmei, conform planurilor de afaceri depuse. Proiectul SIA Vest Suport pentru Inițiative Antreprenoriale se adresează persoanelor care intenționează să înființeze o afacere nonagricolă în mediul urban și care au domiciliul în unul din cele patru județe ale Regiunii Vest (timiș, Caraș, Hunedoara, Arad).

CCIAT derulează programul SIA Vest în parteneriat cu S.C. GAPA S.R.L.. Obiectivul general al proiectului vizează stimularea ocupării și creșterea numărului de locuri de muncă prin furnizarea de cursuri de competente antreprenoriale pentru 360 de persoane, stagii de pratică pentru 44 de persoane în vederea dezvoltării resursei umane, activități de mentorat pentru 44 de persoane, crearea și sprijinirea în vederea dezvoltării a 44 de noi afaceri în Regiunea Vest care vor genera 88 de locuri de muncă.

Valoarea totală a proiectului este 6.420.240,78 lei.