Sprijin de la Timișoara pentru adăpostul de câini din Moldova Nouă

catel

Adăpostul de câini din Moldova Nouă va primi sprijin de la timișoreni. Asociația Look Inside dă startul unei campanii de colectare de hrană, proiect aflat deja la cea de-a cincea ediție.

„Iubim și câinii vagabonzi” va fi demarat de cei de la Look Inside cu scopul de a veni în sprijinul adăpostului din Moldova Noua, în care sunt îngrijiți aproximativ 140 de câini, dar și alte animale precum capre, pisici, oi și vaci.

„Cu mare bucurie vă anunțăm că proiectul merge mai departe. După cum bine știți, această campanie este una de colectare de hrană pentru animalele din adăposturi. Așadar, sperăm din toată inima să ne fiți alături, atât nouă, dar mai ales animalelor nimănui care, de fapt sunt tot ale noastre. Am decis să ne întoarcem la adăpostul din Moldova Nouă, al Asociației Alma care are în grijă aproximativ 140 de câini. Dintre aceștia, pe lângă câini sănătoși există și câini cu probleme de sănătate sau comportament, alții sunt puiuți. Însă toți au primit o viață mai bună datorită membrilor acestei asociații care îngrijesc pisici, cai, vaci, oi și capre, animale salvate pentru a fi ocrotite și îngrijite”, transmit cei de la Look Inside.

Oamenii care doresc să vină în sprijinul animalelor de la adăpostul din Moldova Noua sunt așteptați joi, 14 octombrie, la sediul Look Inside de pe strada Zugrav Nedelcu, numărul 9, între orele 19.00 – 21.00. Se poate dona hrană uscată sau umedă pentru adulți sau juniori, dar și granule pentru cai, oi, capre. De asemenea, se poate dona și contravaloarea unui sac de mâncare în contul Asociației Look Inside (RO70 BTRL 0360 1205 7172 87XX). Cei care doresc mai multe informații pot suna la numărul de telefon 0734.199.916.