„Spray-urile antimucegai nu sunt o soluție pentru grădinițele Reșiței!”

Social-democrații din Consiliul Local Reșița i-au atras atenția primarului Nelu Popa să nu mai taie finanțările unor lucrări deosebit de importante pentru sănătatea copiilor înainte să cunoască situația reală din teren!

Rectificarea bugetară aprobată de majoritatea PNL-Partidul Verde în ședința Consiliului Local Reșița din luna iulie a tăiat finanțarea lucrărilor de reabilitare a acoperișurilor mai multor unități de învățământ. Asta, în ciuda avertismentului lansat de consilierul local PSD, Mirel Sabo, cu privire la situația delicată a trei grădinițe, în care pur și simplu plouă prin acoperiș! În ședința din august, Sabo a ridicat aceeași problemă, insistând să se găsească o soluție prin care unitățile de învățământ să beneficieze de lucrările absolut necesare. „Revin la acele proiecte prin care se puteau reabilita trei grădinițe. Părinții așteptau să se repare, că spray-urile antimucegai nu sunt o soluție! Domnule primar, ați spus dumneavoastră chiar acum că e o situație neplăcută. Poate reușiți să le puneți pe rectificarea bugetară. Bănuiesc că sunt sume mari, probabil sute de mii, dar e absolut nevoie”, a spus Mirel Sabo în plen.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Primarul Nelu Popa a invitat la calm, afirmând că are soluții. „Cât privește cheltuielile cu grădinițele, fiți convins că voi găsi resurse să facem absolut toate reparațiile necesare la aceste instituții de învățământ. Vom încerca să găsim resursa financiară necesară pentru a putea porni anul școlar în condiții rezonabile. Împreună cu cei doi viceprimari, Adi Dacica și Paul Vasile, vom vizita toate școlile pentru a vedea dacă ceea ce solicită dânșii este justificat financiar și vom aloca cu siguranță resurse pentru a porni cu școlile în condiții bune”, a precizat edilul-șef.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/