Reșițeanul Andrei Tînc trage tare să ducă CFR-ul în play-off

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Andrei Tînc s-a născut în 1985 și-a început cariera de fotbalist ca junior în orașul natal. În prezent, este fundaș central la tripla campioană națională, CFR Cluj. În cariera sa a mai jucat la echipe precum Rapid București, FC Bihor Oradea, Voința Sibiu, UTA Arad.

Acesta a declarat pentru Express de Banat că este gata pentru noul sezon: „Consider că atât eu cât și colegii mei am facut o pregătire foarte bună în perioada de cantonament și cred că suntem gata pentru a realiza obiectivul, acela de a prinde play off-ul. În ceea ce mă privește, am muncit foarte mult și mă simt foarte pregatit pentru orice provocare.”

De asemenea, el ne-a dezvăluit și așteptările sale de la noul sezon alături de colegii săi de la CFR Cluj: „Părerea mea este că avem un lot bun, un lot de primele 5 echipe ale campionatului și așteptările mele sunt mari ținând cont de realizarile din sezonul trecut, când am reușit să câștig Cupa României. Consider că am avut un parcurs destul de bun în condițiile care au fost (depunctările de care am avut parte).”

Andrei Tînc ne-a mărturisit că de mic și-a dorit să ajungă la o echipă importantă. „Ca orice copil care joacă fotbal mi-am dorit să ajung la cele mai mari cluburi din țară și din lume. Consider că CFR Cluj este un club mare, care a avut performanțe importante în ultimi ani, atât pe plan național cât și în Europa. Sunt bucuros și mândru că am ajuns să joc pentru CFR.”

untitled design set 970x90 px

Întrebat fiind dacă CFR Cluj se bate anul acesta la titlu, Andrei ne-a spus: „ Să fiu sincer, nu s-a fixat acest obiectiv, ținând cont de condițiile actuale și de locul pe care am terminat noul sezon. Atât eu cât și colegii și conducerea clubului ne dorim să jucam fiecare meci la victorie, să jucam un fotbal de calitate și să prindem play-off-ul.”

Reșițeanul Andrei Tînc a transmis un mesaj fanilor săi și ai CFR-ului din Reșița și din țară: „Pot să le spun tuturor fanilor CFR-ului că le mulțumesc pentru susținerea de care dau dovadă ori de câte ori au ocazia și să fie în continuare alături de mine și de echipă. Respect pentru toata lumea!”

Andrei Tînc și CFR Cluj se află astăzi la Timișoara, pentru meciul de pe „Dan Păltinișanu”, de la ora 18:30, contra lui ACS Poli.

banner td untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/