Nelu Popa a scăpat de kitsch-urile lui Stepanescu! „Sunt de prost gust!”

Centrul Reșiței s-a schimbat deja foarte mult, fără ca noul edil-șef să facă vreo investiție. A fost suficient să îndepărteze căsuțele de lemn aduse pe vremea lui Mihai Stepanescu, mai degrabă nefolositoare, inestetice și total nepotrivite pentru un centru civic de reședință de județ.

„A început curățenia!”, a anunțat Popa în timp ce angajații de la Gospodărie încărcau în remorcile tractoarelor cele câteva căsuțe de lemn împrăștiate pe platoul din fața Primăriei, Prefecturii și Consiliului Județean. Întrebat fiind în plenul Consiliului Local despre soarta căsuțelor, primarul Nelu Popa a lovit indirect în Mihai Stepanescu, luând în râs bunul gust al acestuia.

 

„Căsuțele sunt duse pe terenul nostru, al Direcției de Patrimoniu. Vom face o evaluare, poate că vrea cineva aceste căsuțe pentru pescuit. Le facem un preț bun și le punem la dispoziție, contracost, bineînțeles. Atât timp cât eu voi conduce sau voi administra destinele orașului ăsta, nu vom mai aduce aceste căsuțe, că sunt de prost gust! Dar pentru pescuit chiar sunt bune, sunt convins”, a răspuns oarecum ironic Popa. Acum rămâne de văzut ce va pune edilul-șef în loc. Poate că vor apărea și în centrul Reșiței terase frumos amenajate, ca peste tot în lumea civilizată, poate că în sfârșit centrul civic va prinde viață, va fi mai animat și va scăpa de tristețea care a pus stăpânire pe el în ultimii opt ani.